První supermoto soustředění je tu!

Informace soustředění 2023

 

Tuto akci pořádá Patrik Homola (Motoriders) a Erik Provazník (Region Racing). Akce je určená pro jezdce MotoRiders a Regionu a všechny spřátelené závodníky. Akce je „nezisková“, tzn. veškeré utracené finance putují mimo nás. Akce je „friendly“ charakteru, počítáme s tím, že každý je soběstačný a pokud bude potřeba, pomůžeme si všichni navzájem.

 

Odjezd -18/3/2023 – pro Prahu – sraz 7:30 Benzina Rudná, D5 směr Plzeň (ostatní po domluvě)

 

Jízdy – 19+20/3 jezdíme na okruhu Castelletto, 21/3 je pauza/regenerace/přesun a 22+23/3 okruh Otto Biano. Soustředění oficiálně končí 23/3 po poslední jízdě, ale bude možnost zůstat a trénovat i 24/3. Trénujeme bez terénu, pouze asfalt.

 

Doprava – vlastní. Další možností je „spojení sil“ – buď se k někomu přidáš nebo někoho k sobě vezměš – v obojí případě se podělíš o náklady za cestu. Od každého potřebujeme informaci jak pojede.

 

Ubytování – vlastní. Ten, kdo nemá možnost přespat přímo na dromu (za poplatek), nám nahlásí, že má zájem o ubytování v okolí a může se ubytovat s námi nebo si ubytování zajistí sám

 

Stravování – je možné na každém dromu, kde budeme. V okolí jsou nákupní možnosti nebo restaurace.

 

Cena – celodenní trénink za den dle minulého roku je 60 euro. Cena se dle informací nezměnila.

 

Informace o pneumatikách a možnost jejich nákupu pro Supermoto řešte přímo s Erikem.

 

Závazné přihlášky je nutné udělat na webu motoriders.cz

Další REPORTY

Život má teď úplně jinou jiskru

To, že je rodina vždycky na prvním místě, dává Viťulovi Špačkovi teď úplně jiný význam. A i když si musel jakožto táta přeskládat priority, závodění se nevzdal a zjistil, že takhle je to ještě lepší ❤️ O jeho posledním letošním závodě si přečti v článku.

Přečtěte si více >

Padalo se a rovnalo

Luboš Krušina závodil na Nova motocross cupu v Klášterci nad Orlicí. Ten den se necítil úplné ve své kůži a s blátivou tratí se dost pral. Jak to dopadlo? Dočteš se v článku.

Přečtěte si více >