Idoš skoro jako v Rychnově :)

Jezdec: Viktor Špaček

Datum závodu : 12. 10. 2024
Název podniku : Nova motocross cup
Třemošnice
Kategorie : Hobby 45 – 54 let
Celkové umístění:  7. místo

 

Třemošnici mám docela rád, je to klasický motokros vhodný na silnou motorku. Po příjezdu do Třemáku jsem konstatoval, že lepší podklad asi na téhle trati být nemůže. Užíval jsem si jízdu v tréninku i v obou jízdách.

 

Do první jízdy start na 4. místě a při snaze o předjetí jsem zvolil jinou kolej, než jsem jezdil, a hned jsem byl na zemi. Posbíral jsem se a v cíli z toho byla až sedmička.

 

Do druhé jízdy jsem odstartoval jako první a asi půl kola jsem to udržel. Pak však přišel znovu lehčí pád a v cíli opět sedmička.

 

S umístěním moc spokojený nejsem, ale i přes dva lehčí pády mě jízda strašně bavila a už dlouhou dobu nepamatuji takový top terén. Děkuji pořadatelům za top závody a teamu Region racing za podporu!

 

Text: Viktor Špaček

 

Další REPORTY

Život má teď úplně jinou jiskru

To, že je rodina vždycky na prvním místě, dává Viťulovi Špačkovi teď úplně jiný význam. A i když si musel jakožto táta přeskládat priority, závodění se nevzdal a zjistil, že takhle je to ještě lepší ❤️ O jeho posledním letošním závodě si přečti v článku.

Přečtěte si více >

Padalo se a rovnalo

Luboš Krušina závodil na Nova motocross cupu v Klášterci nad Orlicí. Ten den se necítil úplné ve své kůži a s blátivou tratí se dost pral. Jak to dopadlo? Dočteš se v článku.

Přečtěte si více >